Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Stabilotherm Original S2 jägarstekpanna

3 Läs recension
Priset gäller i: Dagar Dag

Jägarstekpanna Original S2 är en vidareutveckling av Jägarstekpanna Original S1. Storleken är perfekt för 1-2 personer, beroende på hur mycket magen kurrar. Denna modell är utrustad med ett hopfällbart rörhandtag som kan förlängas med en pinne som finns i naturen. Stabilotherms Jägar-stekpannor är tillverkade i Sverige av kolstål. Materialet är lämpligt för användning över eld eftersom det tål mycket höga temperaturer. Ju mer du använder pannan, desto bättre blir stekegenskaperna.

När Kaj Rosander skapade den första Jäger-stekpannan i Småland i slutet av 80-talet för att steka lite bacon över öppen eld, hade han ingen aning om att pannan skulle bli en så populär produkt. Idag, mer än 30 år senare, säljs den fortfarande i nästan oförändrad form. Diska stekpannan med varmt vatten och använd inte maskindiskmedel. Den tål inte maskindisk. Torka av stekpannan med hushållspapper och gärna med lite matolja för att förhindra rost. Förvara den på en torr plats. Om du tar väl hand om din Jägar-stekpanna kommer den att hålla i generationer.

Viktigt - Före första användning

Börja med att diska stekpannan väl med varmt vatten och lite diskmedel innan den används första gången. Torka sedan stekpannan väl så att den blir helt torr. (Observera att modellerna S1-S4 levereras med ett tunt skyddande lager olja, som diskas bort i steget ovan.) Bränn sedan in den nya stekpannan för att ge den dess naturliga non-stick-beläggning.

Smörj in stekpannan med ett tunt lager matolja och låt det brinna av vid hög temperatur. Placera stekpannan direkt i elden. Låt den stå tills oljan börjar ryka och ändra färg. Upprepa proceduren 3-5 gånger. Om stekpannan börjar bli torr, stryk på ytterligare ett tunt lager olja.

En riktigt välbränd gjutjärnspanna har en brunsvart färg, ofta ljusare i kanterna. Med tiden blir den bara mörkare och vackrare. Detta behöver bara göras en gång.

Läs mer

Jägarstekpanna Original S2 är en vidareutveckling av Jägarstekpanna Original S1. Storleken är perfekt för 1-2 personer, beroende på hur mycket magen kurrar. Denna modell är utrustad med ett hopfällbart rörhandtag som kan förlängas med en pinne som finns i naturen. Stabilotherms Jägar-stekpannor är tillverkade i Sverige av kolstål. Materialet är lämpligt för användning över eld eftersom det tål mycket höga temperaturer. Ju mer du använder pannan, desto bättre blir stekegenskaperna.

När Kaj Rosander skapade den första Jäger-stekpannan i Småland i slutet av 80-talet för att steka lite bacon över öppen eld, hade han ingen aning om att pannan skulle bli en så populär produkt. Idag, mer än 30 år senare, säljs den fortfarande i nästan oförändrad form. Diska stekpannan med varmt vatten och använd inte maskindiskmedel. Den tål inte maskindisk. Torka av stekpannan med hushållspapper och gärna med lite matolja för att förhindra rost. Förvara den på en torr plats. Om du tar väl hand om din Jägar-stekpanna kommer den att hålla i generationer.

Viktigt - Före första användning

Börja med att diska stekpannan väl med varmt vatten och lite diskmedel innan den används första gången. Torka sedan stekpannan väl så att den blir helt torr. (Observera att modellerna S1-S4 levereras med ett tunt skyddande lager olja, som diskas bort i steget ovan.) Bränn sedan in den nya stekpannan för att ge den dess naturliga non-stick-beläggning.

Smörj in stekpannan med ett tunt lager matolja och låt det brinna av vid hög temperatur. Placera stekpannan direkt i elden. Låt den stå tills oljan börjar ryka och ändra färg. Upprepa proceduren 3-5 gånger. Om stekpannan börjar bli torr, stryk på ytterligare ett tunt lager olja.

En riktigt välbränd gjutjärnspanna har en brunsvart färg, ofta ljusare i kanterna. Med tiden blir den bara mörkare och vackrare. Detta behöver bara göras en gång.

  • För stekning över öppen eld
  • Naturlig non-stick-beläggning
  • Med hopfällbart handtag
  • Tillverkad i Sverige av kolstål
Förpris 375 kr
309 kr
Slutsåld
Finns ej i Göteborgsbutiken
Original S2 jägarstekpanna
Tål maskindisk
Nej
Färg
Stål
Höjd
3 cm.
Diameter
21 cm.
Vikt
0,63 kg.
Kategori
Stekpanna
Material
Karbonstål
Varumärke
Stabilotherm
Art.nr
58038

{{vm.state.productReviews.length}} recensioner av Original S2 jägarstekpanna

Dela dina erfarenheter av "Stabilotherm Original S2 jägarstekpanna"

{{vm.state.productReviews.length}} av {{vm.state.productReviews.length}} Vill rekommendera denna produkt
Skriv en recension
Alla som laddar upp en bild, deltar i tävlingen om ett presentkort på 500kr. Bilden måste vara din egen.
Tack för din recension
För att se din recension behöver du uppdatera din webbläsare
{{ review.Stars }} Recenserad av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken