/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

  1. Härlig och fin panna
  2. Mycket bra!
  3. En bra grillpanna
  4. Min son var väldig nöjd med födelsedags presenten
  5. Rejäl, bra storlek
  6. Vi är nöjda, den verkar jättefin.
  7. Har gett bort den till ett barnbarn till julklapp så svårt att betygsätta
  8. Helt perfekt 👌🏾😀
  9. Härlig tyngd och jag är mycket nöjd med hur den ger så fina ränder.
  10. Har bara använt några gånger och den verkar bra Det fastnar lite men det gör kaske det i början!
  11. Använde den igår! Toppenfin grillpanna! Gjutjärn är bäst!
  12. Jättefin grillpanna, kvalitet!
  13. Precis det jag hade förväntat mig
  14. Mycket bra. Precis vad vi ville ha!
  15. Jag tycker den har alldeles för mycket rost jag är inte nöjd med den alls.
  16. jättebra väldigt nöjd
  17. ..........
  18. En bra panna som gör det som förväntas!
  19. Ut märkt 👌
  20. 30% rabatt riktigt bra!

++++ i Aftonbladets stekpannetest

I Aftonbladet Plus stekpannetest tilldelades Stenfors gjutjärnsstekpanna hela fyra plus och blev utnämnd till "Bästa gjutjärnsstekpannan" och vinnare i gjutjärnsklassen. En användbar grillpanna med trähandtag och även ett extra stödhandtag som gör att du kan lyfta pannan med två händer, för extra säker hantering. Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Bra att känna till om gjutjärn
- Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i. På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.
- När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet. Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga fläckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan.

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

Anders Petter
Anders Petter Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm
Anders Petter Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm
Anders Petter Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm
Anders Petter Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm
649 kr
I lager - Leverans omgående
hitta_butik

Se lagerstatus i butik

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

649 kr

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

649 kr

Beskrivning

++++ i Aftonbladets stekpannetest

I Aftonbladet Plus stekpannetest tilldelades Stenfors gjutjärnsstekpanna hela fyra plus och blev utnämnd till "Bästa gjutjärnsstekpannan" och vinnare i gjutjärnsklassen. En användbar grillpanna med trähandtag och även ett extra stödhandtag som gör att du kan lyfta pannan med två händer, för extra säker hantering. Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Bra att känna till om gjutjärn
- Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i. På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.
- När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet. Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga fläckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan.

Specifikation

Artikelnummer:
77109
Varumärke:
Anders Petter
Materialspecifikation:
Rågjutjärn
Måttspecifikation:
Bottenplatta 25 cm
Diameter:
28 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Kompatibel för induktion:
Ja
Färg specifikation:
Svart

Recensioner

Härlig och fin panna

Holger Stöss

Mycket bra!

Christer Brandt

Beskrivning

++++ i Aftonbladets stekpannetest

I Aftonbladet Plus stekpannetest tilldelades Stenfors gjutjärnsstekpanna hela fyra plus och blev utnämnd till "Bästa gjutjärnsstekpannan" och vinnare i gjutjärnsklassen. En användbar grillpanna med trähandtag och även ett extra stödhandtag som gör att du kan lyfta pannan med två händer, för extra säker hantering. Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Bra att känna till om gjutjärn
- Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i. På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.
- När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet. Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga fläckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan.

Specifikation

Artikelnummer:
77109
Varumärke:
Anders Petter
Materialspecifikation:
Rågjutjärn
Måttspecifikation:
Bottenplatta 25 cm
Diameter:
28 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Kompatibel för induktion:
Ja
Färg specifikation:
Svart

Recensioner

Härlig och fin panna

Holger Stöss

Mycket bra!

Christer Brandt