GreenPan – Barcelona Pro Stekpanna 2 delar 20+28 cm GreenPan 60231541

1899 kr

GreenPan – Barcelona Pro Stekpanna 2 delar 20+28 cm GreenPan 60231541
Set med två stekpannor i aluminium med non-stick-beläggning och diametrar på 20 respektive 28 cm från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.

Dessa två stekpannor från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är allt det lilla köket behöver i stekpanneväg för att laga både större och mindre måltider. Båda stekpannorna är utrustade med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.

GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!2 års garanti på beläggningen Thermolon mot ursprungsfel

Artikelnr: 141181 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Barcelona Pro Stekpanna 2 delar 20+28 cm GreenPan 60231541”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *