GreenPan – Copenhagen Traktörpanna med lock 28 cm GreenPan CC003347-001

1299 kr

GreenPan – Copenhagen Traktörpanna med lock 28 cm GreenPan CC003347-001
En traktörpanna med lock som är utmärkt för grytor och såser ur GreenPans serie Copenhagen. Pannan är lika användbar för att steka som att koka med sin höga, raka kant och tillhörande lock. Serien kombinerar nordisk design med GreenPans unika och hållbara teknologi. Copenhagens stekpannor har 25% större stekyta än GreenPans andra stekkärl, perfekt för storkok! Handtaget av borstad stål är både ergonomiskt och snyggt.

Kärlen har en tålig utsida av hårdanodiserad aluminium, samt energisparande Magneto2-induktionsbas med hög värmefördelning som leder till mer energisnål matlagning. Värmeledningen är tio gånger bättre än kärl med traditionella non-stickbeläggningar. Kok- och stekkärlen släpper inte ut farliga gifter vid höga temperaturer och kan även användas i ugn.

GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Kärlen är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon. Ej tillsatt PTFE, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller. Thermolon har även ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet.

Produkterna produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.

Artikelnr: 116524 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Copenhagen Traktörpanna med lock 28 cm GreenPan CC003347-001”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *