Sale!

GreenPan – Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri GreenPan CC004778-001

449 kr

GreenPan – Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri GreenPan CC004778-001
Tålig och lättanvänd 20 cm stekpanna i serien Geneva från GreenPan.

Letar du efter en extra hållbar och samtidigt smidig och miljövänlig stekpanna?

Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 20 cm!

Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning utan PFAS. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.

GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagd med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon, utan tillsatt PTFE/teflon, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller.
Stekkärlet släpper alltså inte ut farliga gifter när det används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.

GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.

GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning.

Stekpannan är 20 cm i diameter och en sådan här mindre stekpanna är perfekt för små hushåll, till att laga smårätter, och är idealisk för att steka frukostäggen i,

Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en 24 cm stekpanna, 28 cm stekpanna och en wokpanna. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!

Artikelnr: 128994 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri GreenPan CC004778-001”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *