GreenPan – Geneva Stekpanna 24 cm Rostfri GreenPan CC004779-001

1199 kr

GreenPan – Geneva Stekpanna 24 cm Rostfri GreenPan CC004779-001
Miljövänlig och tålig 24 cm stekpanna i Geneve-serien från GreenPan.Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 24 cm. För dig som letar efter en extra hållbar och samtidigt smidig, allround och miljövänlig stekpanna!Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika keramiska nonstick-beläggning. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.

GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon. GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.

GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning.

Stekpannan är 24 cm i diameter och är en perfekt allroundstekpanna för alla sorters matlagning.

Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en mindre 20 cm stekpanna, en stor 28 cm stekpanna och en wokpanna. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!

Artikelnr: 128995 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Geneva Stekpanna 24 cm Rostfri GreenPan CC004779-001”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *