Sale!

Le Creuset – Signature Stekpanna med trähandtag 28 cm Fig Le Creuset 24147328353

1672 kr

Le Creuset – Signature Stekpanna med trähandtag 28 cm Fig Le Creuset 24147328353
Med en härlig lila färg som är unik för Cervera kommer denna stekpanna Signature Fig i emaljerat gjutjärn och handtag i trä. Fig betyder fikon på engelska och färgen påminner definitivt om denna frukt med sin härliga kulör. Le Creuset presenterar här en stekpanna i högsta kvalitet, med egenskaper i toppklass.

Signature-stekpannan är ett utmärkt val för alla typer av matlagningsuppgifter i köket, till exempel bryna och steka. Den är tillverkad av Le Creusets klassiska gjutjärn, och den både fördelar värmen jämnt samt förseglar matens utsida snabbt. Och resultatet? Den bevarar fukt, näringsämnen och smaker för minnesvärda rätter som sprider glädje. Stekpannans ergonomiska hjälphandtag ger bättre grepp medan trähandtaget som förblir svalt har designats om för bättre komfort. Dessutom finns en integrerad ögla som gör att pannan kan hängas upp.

Emaljen på insidan utvecklar en naturlig patina som kommer att fungera som en non-stick yta. Dess yta släpper även lätt ifrån sig mat så att mindre kryddning behövs. Emaljen är speciellt framtagen för matlagning som kräver höga yttemperaturer.

Rengör endast produkten med vatten så att patina kan skapas.

En stekpanna tillverkad av de bästa materialen i anläggningar världen över, vilket säkerställer den kvalitet du förväntar dig från Le Creuset.

Trähandtaget har ett elegant utseende och blir inte varmt.

Artikelnr: 148458 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Le Creuset – Signature Stekpanna med trähandtag 28 cm Fig Le Creuset 24147328353”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *