Lodge – Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 30 cm Lodge BL39SK

1729 kr

Lodge – Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 30 cm Lodge BL39SK
En lättviktig 26 cm stekpanna i gjutjärn från amerikanska Lodge i serien Blacklock, den är trippelinbränd som ger en extra non-stickyta.

En perfekt stekpanna för varje dag i veckan. Stek fläskfilé, rostade grönsaker eller baka en saftig blåbärspaj med denna stekpanna. Öglan i handtaget gör den perfekt för att hänga upp när den inte används. Insidan har sluttande väggar vilket gör den lättanvänd med en slickepott eller stekspade. Enkel att göra ren handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.

Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Med 39 gjutet i järnet, som symbol för mångsidigheten i denna 30 cm stekpanna och resursfärdigheten hos Lodge gjutjärn under den stora depressionen fram till 1939. Som företag anpassade sig Lodge och blomstrade, och denna Blacklock-stekpanna anpassar sig till valfri spishäll likväl som till ugn, grill eller öppen eld.

Artikelnr: 134249 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lodge – Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 30 cm Lodge BL39SK”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *