Sale!

Sabor – Sabor Gjutjärnsgryta 9,5 L Svart Sabor 60200699

Det ursprungliga priset var: 2999 kr.Det nuvarande priset är: 1500 kr.

Sabor – Sabor Gjutjärnsgryta 9,5 L Svart Sabor 60200699
Upplev den ultimata matlagningen med Gjutjärnsgryta 9,5 L från Sabor. Gjutjärnet är det perfekta materialet för matlagning eftersom det fördelar värmen jämnt och håller den länge. Som regel behöver du bara använda hälften så mycket värme på plattan som man brukar göra. De är idealiska för matlagning som kräver hög och jämn temperatur, och som långsamt ska steka – eller koka. Av denna anledning är den väl lämpad för bland annat gryträtter och stekar.
Den höga kapaciteten på 9,5 liter gör den lämplig för matlagning för stora sällskap eller att göra stora portioner mat för att frysa in. Sabor Gjutjärnsgryta är också lätt att rengöra och kommer att hålla sig vacker över tid med rätt skötsel.

En het trend är att göra så kallat No Knead Bread – även kallat grytbröd. Allt du behöveratt göra är att baka degen i gjutjärnspannan i ugnen – och vips så har du det mestdelikat bröd du har sett och smakat på länge.
När du flyttar grytan på hällen är det viktigt att lyfta grytan för att undvika repor. Använd endast trä- eller plastredskap.

Artikelnr: 153025 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sabor – Sabor Gjutjärnsgryta 9,5 L Svart Sabor 60200699”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *