Sale!

Scanpan – HaptIQ Stekpanneset 2 delar 20+28 cm Scanpan SP-6001202803

2003 kr

Scanpan – HaptIQ Stekpanneset 2 delar 20+28 cm Scanpan SP-6001202803
Stekpanneset i 2 delar från Scanpan och serien HaptIQ. Med denna kombination stekpannor kommer du långt i din matlagning.

Den lilla pannan mäter 20 cm i diameter och är en liten och behändig stekpanna – perfekt till det lilla hushållet och till frukostägget!

Den större pannan mäter 28 cm i diameter och är en bra och rymlig allroundpanna – perfekt att använda till vardagsmaten.

Båda pannorna är belagda, en egenskap som gör att de blir mångas favorit i köket. Non-stick-beläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska.

Scanpan HaptIQ kombinerar dansk design med hög prestanda. Kärlen i serien har en grov non-stick-beläggning som påminner om ytan på en gjutjärnspanna. Samtidigt är de lika användarvänliga och lätta att rengöra som traditionella non-stick-pannor. Beläggningen heter Stratanium+ och anses vara marknadens tuffaste. Dessutom är den helt fri från de miljöfarliga ämnena PFOA och PFOS.

Kroppen består av fem lager rostfritt stål, varvat med aluminium – precis som den testvinnande serien CTX. Konstruktionen ger kärlen optimal värmespridning och hållbarhet. HaptIQ utmärker sig med en blankpolerad finish med spegeleffekt, vilket ger en elegant look i köket. Serien är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Artikelnr: 144583 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scanpan – HaptIQ Stekpanneset 2 delar 20+28 cm Scanpan SP-6001202803”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *