Scanpan – Maitre D’ Stekpanna 28 cm Koppar Scanpan SP-12002800

2299 kr

Scanpan – Maitre D’ Stekpanna 28 cm Koppar Scanpan SP-12002800
Maitre D’ Stekpanna 28 cm från Scanpans serie Maitre D’. Pannan mäter 28 cm i diameter och passar även för induktionshällar. Pannan är tillverkad av rostfritt stål och har en elegant, kopparbelagd utsida. Pannan passar till såväl tillagning som servering och är ett bra komplement till en non-stick-panna. Välj Maitre D’ när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.

När du är klar med matlagningen kan pannan hängas upp tack vare öglan i handtagets ände, det blir en fin blickpunkt i ditt kök.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är upp till och med 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Artikelnr: 150052 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scanpan – Maitre D’ Stekpanna 28 cm Koppar Scanpan SP-12002800”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *