Sale!

Vargen & Thor – Gryta med Glaslock Koppar 4 L Vargen & Thor VTMIRANDA

Det ursprungliga priset var: 1395 kr.Det nuvarande priset är: 1046 kr.

Vargen & Thor – Gryta med Glaslock Koppar 4 L Vargen & Thor VTMIRANDA
Grytan Miranda från Vargen & Thor är hållbar, vacker, och passar både den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning, klockan 18.15 en torsdag, när tålamodet börjar tryta hos samtliga inblandade.

Serien Mjölner, där grytan Miranda ingår, är tillverkade med en utsida i äkta koppar, ingen plätering här inte. De har en insida av borstat rostfritt stål, och en kärna av aluminium, för att värmen ska spridas jämt och snabbt. Den borstade ytan bidrar till att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. En klockren funktion (och perfekt för den där torsdagskvällen). Handtagen är tillverkade i rostfritt stål, och är värmesäkra. Det är en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet eller framme på spisen, redo för all sorts matlagning. Lock i glas ingår.

Miranda kommer bli en som en riktigt bra kompis, en hållbar gryta som kan användas om och om igen – till vardagens pastasåser eller långkoket när det finns tid. Allt smakar lite bättre när det tillagats med bra råvaror, engagemang och med riktigt bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen.

Tack vare ny teknik fungerar grytan på alla hällar, inklusive induktion. Den går också att använda för tillagning i ugn, upp till 300°c. Vid tillagning i ugn kan det vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, då handtagen blir varma.

Miranda kan diskas i diskmaskin, och det är bra att veta att vid användning i av gashäll, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

I Mjölner-serien finns även en traktörpanna, Modell Y, och kastrullen Vera på 1,6 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Ingen beläggning
– Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
– Lock i glas ingår
– Rostfritt stål och äkta koppar
– Rymmer 4 liter
– Kan diskas i diskmaskin

Artikelnr: 128911 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Gryta med Glaslock Koppar 4 L Vargen & Thor VTMIRANDA”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *