Sale!

Vargen & Thor – Teddy Kastrull med Glaslock 1,6 L Vargen & Thor VTTEDDY

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 524 kr.

Vargen & Thor – Teddy Kastrull med Glaslock 1,6 L Vargen & Thor VTTEDDY
Kastrullen Teddy från Vargen & Thor är tillverkad för att hålla länge, och kommer skapa glädje för både den entusiastiska hemmakocken, eller vardagens matlagare. Med sin vackra hamrade yta, helt i rostfritt stål, blir den en pärla att ha i köksskåpet. Locket är tillverkat i glas och ingår. Handtaget är värmesäkert, vilket underlättar hanteringen.

Teddy rymmer 1,6 liter och kan bli en ny bästa kompis i köket, en kastrull att använda om och om igen. Till festmåltidens såser, eller frukostgröten i vardagen. Allting smakar lite bättre när det lagats med bra råvaror, lite kärlek och med riktigt bra verktyg. Vargen och Thor kan hjälpa dig med det sistnämnda.

Insidan består av borstat rent rostfritt stål, och den har en kärna i aluminium, vilket gör att värmen sprids jämt och snabbt. Teddy fungerar på alla hällar, även induktion, och går att använda i ugnen i upp till 300 °c. Vid användning i ugn kan det vara bra att kombinera med handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, det är skräddarsytt för handtagen och minimerar risken för att bränna sig.

Kastrullen kan diskas i diskmaskin. I Kroma-serien finns även en traktörpanna, Modell M, och grytan Pixel på 4 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Ingen beläggning
– Lock ingår
– Rostfritt stål
– Rymmer 1,6 liter upp till kanten, måttningen inuti är upp till 1 liter.
– Kan diskas i diskmaskin

Artikelnr: 128906 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Teddy Kastrull med Glaslock 1,6 L Vargen & Thor VTTEDDY”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *