Sale!

Vargen & Thor – Traktörpanna med Glaslock Koppar 28 cm Vargen & Thor VTMODY

Det ursprungliga priset var: 1395 kr.Det nuvarande priset är: 1245 kr.

Vargen & Thor – Traktörpanna med Glaslock Koppar 28 cm Vargen & Thor VTMODY
Traktörpanna med Glaslock Koppar 28 cm Modell Y, en traktörpanna från Vargen & Thor, som är byggd för att hålla länge och ger möjlighet till stor variation i matlagningen.I traktörpannan kan du t.ex. koka såser eller steka råvaror och passar både för vardagskocken som går på känsla och för recept-entusiasten. Det medföljande locket i glas gör att såser och grytor kan stå och puttra länge på en låg värme. All mat smakar lite bättre när man tillagar det med bra råvaror, engagemang och bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen.Till serien Mjölner, där Modell Y ingår, har man använt äkta koppar till utsidan, ingen plätering här inte. Innehållet som skapar egenskapen non-stick är PTFE, Polytetrafluoreten. Handtagen är tillverkade i rostfritt stål, och är värmesäkra. Det är en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet eller framme på spisen, redo för nästa recept.

Vargen & Thor har tack vare ny teknik fått pannan att fungera på alla hällar, till och med induktion. Den går också att använda för tillagning i ugn, upp till 300°c. Vid tillagning i ugn blir handtagen varma, så det kan vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor.

Modell Y kan diskas i diskmaskin, och det är bra att veta att vid användning av gas, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

I Mjölner-serien finns även en kastrull, Vera, på 1,6 liter och grytan Miranda på 4 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Nonstick Froststickbeläggning
– Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
– Glaslock ingår
– Rostfritt stål och äkta koppar
– Mäter ø28 cm

Artikelnr: 128912 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Traktörpanna med Glaslock Koppar 28 cm Vargen & Thor VTMODY”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *