Här hittar du Bästa Traktörpannan i gjutjärn.

Svensktillverkade traktörpannor i gjutjärn hittar du från Småländska Skeppshult som tillverkar sina traktörpannor i Skeppshult.
En traktörpanna gjutjärn tål höga temperaturer och ger dig bra stekegenskaper. En traktörpanna kan du använda går att använda på alla värmekällor inklusive induktion, de kan fås med stålhandtag, trähandtag och anodiserad aluminium.


Skeppshult Traktörpanna i gjutjärn med glaslock, 28cm
Den klart bästa traktörpannan enligt oss, en kvalitets traktörpanna i gjutjärn från Skeppshults gjuteri i Småland. Denna traktörpanna kan du inte använda i ugnen och den ska handdiskas.
Läs mera: Bagaren och Kocken, Cervera

Skeppshult Traktörpanna NOIR med lock, 28cm
Vill du ha en designer traktörpanna från Skeppshult så är denna traktörpanna som är dyrare än sin föregångare men fortfarande en riktigt grym traktörpanna från Skeppshult i gjutjärn som du kan ha i ugnen.
Läs mera: Bagaren och Kocken, Cervera

Vad är en traktörpanna?

En traktörpanna är en stekpanna med högre kanter så att du ska kunna steka med sås eller koka något i den, Traktörpannan har ofta en kombination med lock så att du även kan köpa ett sådant paket. Jämför du traktörpannan med en kastrull så har du mycket större stekyta i en traktörpanna.

Mer traktörpannor i gjutjärn

Traktörpannor från Lodges fabrik i South Pittsburg, Tennessee, USA


Lodge traktörpanna i gjutjärn, 30cm
En traktörpanna tillverkad i USA med höga kanter och utan lock.
Läs mera: Bagaren och Kocken, Cervera

Lodge Bloacklock Traktörpanna i gjutjärn med lock, 26cm
Blacklock traktörpanna är tillverkat så att den är 25% lättare än normalt,
höga kanter och levereras med lock.
Läs meraCervera