Anders Petter – Stenfors Plättlagg 7 plättar Anders Petter 50201106

599 kr

Anders Petter – Stenfors Plättlagg 7 plättar Anders Petter 50201106
En användbar plättlagg av gjutjärn med trähandtag och plats för 7 plättar. Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.

Bra att känna till om gjutjärn
– Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i. På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.
– När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet. Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga fläckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan.

Artikelnr: 77111 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Anders Petter – Stenfors Plättlagg 7 plättar Anders Petter 50201106”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *