Sale!

Eva Trio – Eva Trio Gryta Rostfritt stål 3,6 L Eva Trio 202436

Det ursprungliga priset var: 1049 kr.Det nuvarande priset är: 734 kr.

Eva Trio – Eva Trio Gryta Rostfritt stål 3,6 L Eva Trio 202436
Eva Trio Gryta 3,6 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål – en vardagsklassiker.

Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, handtagen är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.

Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.

Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”
Sten Slot
Finansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget

Artikelnr: 140234 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eva Trio – Eva Trio Gryta Rostfritt stål 3,6 L Eva Trio 202436”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *