GreenPan – Barcelona Pro Pannkakspanna 24 cm GreenPan 60231543

1049 kr

GreenPan – Barcelona Pro Pannkakspanna 24 cm GreenPan 60231543
Pannkakspanna i aluminium med en diameter på 24 cm och keramisk non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.

Att steka hemmagjorda pannkakor har aldrig varit så enkelt som med GreenPans pannkakspanna med non-stick-beläggning för enkel vändning. Denna panna är tillverkad i extra tjock aluminium och är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, vilket betyder att den är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.

GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!

Artikelnr: 141183 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Barcelona Pro Pannkakspanna 24 cm GreenPan 60231543”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *