GreenPan – Geneva Wokpanna 28 cm 3.6 L Rostfri GreenPan 60231523

1399 kr

GreenPan – Geneva Wokpanna 28 cm 3.6 L Rostfri GreenPan 60231523
En fantastiskt användbar wokpanna i Geneve-serien från GreenPan.Låt oss presentera GreenPans Geneva wokpanna.

En stor, 28 cm i diameter och rymmer upp till 3,7 l, extra hållbar och miljövänlig wokpanna!

Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.

GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.

GreenPans Geneva wokstekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning.

Denna GreenPan Geneva wokpanna är 28 cm i diameter och är utmärkt för att skapa smakrika måltider genom att blanda ihop och fräsa olika ingredienser som grönsaker, kyckling, biff och tillbehör. Ett tips är att förutom wokar och grytor fungerar stekpannan även bra vid tillagning av paella eller soppa!

Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en liten 20 cm stekpanna, en mellanpanna på 24 cm och stor stekpanna som mäter 28 cm i diameter. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!

Artikelnr: 128997 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Geneva Wokpanna 28 cm 3.6 L Rostfri GreenPan 60231523”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *