Sale!

GreenPan – Smart Shape Stekpanna 20 cm GreenPan 60231546

Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 429 kr.

GreenPan – Smart Shape Stekpanna 20 cm GreenPan 60231546
Stekpanna från GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skäl för sitt namn då dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkärl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskåpet. Det V-formade handtaget är utformat att hålla hettan undan samt är greppvänligt och stadigt.

Med denna panna steker du effektivt och med oöverträffad prestanda då den är belagd med Thermolon, en diamantförstärkt keramisk beläggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan använda den på alla typer av spisar, inklusive induktion.Om du har tillagat sås är den enkel att hälla av tack vare droppfria kanter och vill du använda den i ugnen går det bra upp till 160 °C. Ytan är mycket tålig och klarar av alla typer av redskap, även de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jämn värmefördelning och stabilitet på hällen.

När du är klar med din matlagning går den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras längre om du diskar den för hand.

– Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning på alla typer av spisar, inklusive induktion
– Lätt att rengöra med sin keramiska yta
– Stay Cool-handtag – värmebeständigt och med ett säkert grepp
– Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande design
– Ø 20 cm

Från Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, så kan man sammanfatta Smart-serien från GreenPan.

Det belgiska företaget GreenPan är ett relativt nytt tillskott på marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idé, nämligen att förbättra livskvaliteten i det moderna samhället och att engagera sig i att förbättra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav på användbarhet och hälsosäkerhet.De vill uppmärksamma oss på att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan även redskapen du använder i köket.

Artikelnr: 128055 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GreenPan – Smart Shape Stekpanna 20 cm GreenPan 60231546”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *