Sale!

Ronneby Bruk – Ultra Light Original Stekpanna Lättgjutjärn 20 cm Ronneby Bruk 102080

Det ursprungliga priset var: 663 kr.Det nuvarande priset är: 454 kr.

Ronneby Bruk – Ultra Light Original Stekpanna Lättgjutjärn 20 cm Ronneby Bruk 102080
En mindre stekpanna i lättgjutjärn perfekt för att laga smårätter som ägg. Stekpannan är förinstekt med rapsolja och blir bara bättre och bättre ju mer den används. Med sitt outslitliga material är pannan perfekt för professionella kök som hemmakockar.

Ultra Light Original är kok och stekkärl i lättviktsgjutjärn, ett utmärkt val för dig som föredrar gjutjärn men vill ha ett lätthanterligt alternativ. Tack vare sin tunna konstruktion har dem en behaglig vikt men med samma fantastiska egenskaper som vanliga gjutjärnskärl. Stekytan är virvelslipad med bättre och jämnare fördelning av värme. Dem rostfria handtagen ger ett bekvämt och säkert grepp med sitt silikoninlägg och tål ugn upp till 220ºC.

Ronneby Bruk skapar förutsättningar för enkel och naturlig matlagning med gedigna produkter i högsta kvalitet. Den svarta lättskötta ytan på gjutjärnsprodukterna är resultatet av deras unika ytbehandling med vegetabilisk olja i hög temperatur. Det genuina vackra och traditionella gjutjärnet passar lika bra i det rustika ”lantköket” som för en elegant dukning med ”silver och kristall”. Med flitig användning blir produkterna från Ronneby Bruk bara bättre och vackrare med åren, och med lite kärleksfull omvårdnad kommer de att kunna användas och gå i arv i flera generationer. Gjutjärn är ett naturligt material och kan återvinnas till 100%.

Artikelnr: 118702 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ronneby Bruk – Ultra Light Original Stekpanna Lättgjutjärn 20 cm Ronneby Bruk 102080”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *