Sale!

Satake – Outdoor Grillplatta & Stekbord Satake  S-FRS-301C 

449 kr

Satake – Outdoor Grillplatta & Stekbord Satake  S-FRS-301C 
Ett kombinerat stekbord och grillplatta i gjutjärn från Satake.

Ett multifunktionellt vändbart stekbord som kan användas på alla sorters värmekällor. Använd grillplattan på grillen eller direkt på öppen eld, eller använd stekbordet eller grillplattan inomhus på en traditionell spis. Dessutom fungerar den på gasspisar och induktionshällar.

Den ena sidan på den mycket användbara gjutjärnsplattan är försedd med grillränder som ger grönsakerna och köttbiten både ett snyggt grillmönster samtidigt som råvaran lyfts upp från stekytan och ger en perfekt tillagning.

Den andra sidan är platt och är perfekt för att göra till exempel smashburgers eller steka mjukare råvaror som fiskfiléer, svamp, grönsaker. Dessa fastnar annars lätt på grillgallret eller trillar ner i grillkolen genom grillgallret. Stekbordet är också utmärkt för riktigt stora köttbitar.
Dessutom har den flata ytan en liten avrinningsyta för fett och annan vätska. Med en avrinningsyta för vätska riskerar man inte heller att koka råvaran i köttsafter.

Satake Outdoor Grillplatta & Stekbord är tillverkat i rejält gjutjärn och är 42 cm långt och 23 cm brett. Stekbordet väger 2,5 kilo och är försett med två handtag för att smidigt kunna hantera grillplattan.

Artikelnr: 137114 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Satake – Outdoor Grillplatta & Stekbord Satake  S-FRS-301C ”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *