Sale!

Scanpan – HaptIQ Stekpanna 20 cm Rostfri Scanpan SP-6001002003

919 kr

Scanpan – HaptIQ Stekpanna 20 cm Rostfri Scanpan SP-6001002003
En liten behändig stekpanna – perfekt till det lilla hushållet och till frukostägget! En belagd stekpanna är mångas favorit i köket. Non-stick-beläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska.

HaptIQ kombinerar dansk design med högkvalitativ prestanda. Serien har beläggningen Stratanium+ som tagits fram tillsammans med professionella kockar i otaliga tester. Stratanium+ kombinerar det slitstarka från en gjutjärnspanna med användarvänligheten hos en non-stick, som att de är väldigt enkla att rengöra.
Själva kroppen består av fem lager rostfritt stål varvat med aluminium, och är densamma som hos den testvinnande serien CTX. Konstruktionen ger dem optimal värmespridning och hållbarhet. Utsidan har en blankpolerad finish med spegeleffekt, vilket ger en elegant look till köket. HaptIQ fungerar på alla typer av värmekällor och är ugnssäker upp till 260°C.

Artikelnr: 119079 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scanpan – HaptIQ Stekpanna 20 cm Rostfri Scanpan SP-6001002003”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *