Scanpan – Maitre D’ Gryta 3,5 L Koppar Scanpan SP-12232010

2199 kr

Scanpan – Maitre D’ Gryta 3,5 L Koppar Scanpan SP-12232010
Maitre D’ Gryta 3,5 L från Scanpan och eleganta serien Maitre D’ kommer denna gryta i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Grytan passar till såväl tillagning som servering. Den nätta storleken gör att grytan är lämplig för såser och mindre kok.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är upp till och med 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Artikelnr: 150055 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scanpan – Maitre D’ Gryta 3,5 L Koppar Scanpan SP-12232010”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *