Sale!

Scanpan – Maitre D’ Kastrull 1,5 L Koppar Scanpan SP-12231610

Det ursprungliga priset var: 1649 kr.Det nuvarande priset är: 1071 kr.

Scanpan – Maitre D’ Kastrull 1,5 L Koppar Scanpan SP-12231610
Maitre D’ Kastrull 1,5 L ur Scanpans serie Maitre D’ finner vi denna kastrull i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Pannan passar till såväl tillagning som servering. Du kan med fördel använda den till såsbaserade rätter, då den har högre kanter än en vanlig stekpanna.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är upp till och med 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Artikelnr: 150054 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scanpan – Maitre D’ Kastrull 1,5 L Koppar Scanpan SP-12231610”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *