Sale!

Vargen & Thor – Gryta med Glaslock 4 L Vargen & Thor VTPIXEL

Det ursprungliga priset var: 1095 kr.Det nuvarande priset är: 821 kr.

Vargen & Thor – Gryta med Glaslock 4 L Vargen & Thor VTPIXEL
Grytan Pixel från Vargen & Thor är hållbarheten själv, och passar för både den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning klockan 18.30 en tisdag, när tålamodet tryter hos samtliga inblandade.

Den har en vacker hamrad blank yta, helt i rostfritt stål, och insidan är tillverkad i borstat rostfritt stål. Den borstade ytan för att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. (Perfekt för den där tisdagskvällen). Handtagen är värmesäkra, och tillverkade i solid mässing. En verklig pärla att ha i köksskåpet. Locket är tillverkat i glas och ingår.

Pixel kommer at bli som en god vän, en hållbar gryta som tåls att användas om och om igen – till vardagens krämiga såser och pastavattnet, eller långkoket till festen. Allting smakar lite bättre när det lagats med bra råvaror, lite kärlek och med riktigt bra verktyg. Vargen och Thor kan hjälpa dig med det sistnämnda.

Med sin kärna i aluminium sprids värmen snabbt och jämt. Pixel fungerar på alla hällar, inklusive induktion, och den går även att använda för matlagning i ugn, upp till 300 °c.

Vid tillagning i ugn blir handtagen varma, så det kan vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor.

I Kroma-serien finns även en traktörpanna, Modell M, och kastrullen Teddy på 1,6 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare. – Lock i glas ingår
– Rostfritt stål
– Rymmer 4 liter
– Kan diskas i diskmaskin

Artikelnr: 128907 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Gryta med Glaslock 4 L Vargen & Thor VTPIXEL”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *