Sale!

Vargen & Thor – Gryta med Lock 4 L Vargen & Thor VTMIO

Det ursprungliga priset var: 1195 kr.Det nuvarande priset är: 896 kr.

Vargen & Thor – Gryta med Lock 4 L Vargen & Thor VTMIO
Grytan Mio från Vargen & Thor är hållbarheten själv, och den passar både för vardagens matlagning och den entusiastiska hemmakocken. Den har en vacker hamrad mattsvart yta, och insidan är tillverkad i borstat rostfritt stål. Den borstade ytan gör att mat inte bränner fast lika lätt som på andra rostfria ytor. Med detaljer i mässing, och handtag som är värmesäkrade, är det en verklig pärla i köksskåpet. Lock ingår, tillverkad med samma snygga yta som grytan.

Mio kommer bli som en god vän, en hållbar gryta som tåls att användas om och om igen. Till vardagens pastavatten och såser, eller långkoket till festen. Allting smakar ju lite bättre när det tillagats med bra råvaror och med riktigt bra verktyg.

Med sin kärna i aluminium kommer värmen att spridas snabbt och jämt. Kastrullen fungerar på alla hällar, även induktion, och går att ha i ugnen i upp till 300 °c.

Grytan kan diskas i diskmaskin, och den ingår i serien Arvet, där det även finns en mindre kastrull och en traktörpanna, Viggo och Modell X. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Ingen beläggning
– Lock ingår
– Rostfritt stål
– Rymmer 4 liter
– 5 års garanti

Artikelnr: 128903 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Gryta med Lock 4 L Vargen & Thor VTMIO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *