Sale!

Vargen & Thor – Vera Kastrull med Glaslock Koppar 1,6 L Vargen & Thor VTVERA

Det ursprungliga priset var: 895 kr.Det nuvarande priset är: 671 kr.

Vargen & Thor – Vera Kastrull med Glaslock Koppar 1,6 L Vargen & Thor VTVERA
Kastrullen Vera 1,6 L från Vargen & Thor är hållbarheten själv, och kommer skapa glädje för både vardagens matlagare och receptnörden med kock-ambitioner.

Vera ingår i serien Mjölner, vilka alla är tillverkade med en utsida i äkta koppar, ingen plätering här inte. Insidan är tillverkad av borstat rostfritt stål, och kärnan är av aluminium. Kärnan gör att värmen sprids jämt och snabbt. Insidans borstade yta bidrar till att maten inte bränner fast så lätt som det kan göra med andra ytor. En klockren funktion, och perfekt för den där lite stressiga matlagningen som kan ske en måndag klockan 18.35 när alla är lite för hungriga för sitt eget bästa.

Utöver sin fantastiska funktionalitet är det en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet, eller låta stå framme på spisen för allmän beundran. Lock i glas ingår, och handtaget i rostfritt stål är värmesäkert.

Vera rymmer 1,6 liter, och kan bli en ny kompis i köket. En kastrull att använda gång på gång och glädjas åt. Använd den till kompott och festmåltidens såser, eller frukostgröten. Mat smakar lite bättre när det tillagas med bra råvaror, engagemang och riktigt bra verktyg. Vargen och Thor inspirerar verkligen till engagemang, och bidrar med verktygen.

Vera fungerar på alla spisar och hällar, även induktion, och går att använda i ugnen i upp till 300 °c. Vid användning i ugn kan det vara bra att kombinera med handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, det är skräddarsytt för handtagen och minimerar risken för att bränna händerna.

Kastrullen tål att diskas i diskmaskin. Det är bra att veta att vid användning i av gashäll, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

I Mjölner-serien finns även en traktörpanna, Modell Y, och grytan Miranda på 4 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Ingen beläggning
– Lock i glas ingår
– Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
– Rostfritt stål och koppar
– Rymmer 1,6 liter upp till kanten, måttningen inuti är upp till 1 liter.
– Kan diskas i diskmaskin

Artikelnr: 128910 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Vera Kastrull med Glaslock Koppar 1,6 L Vargen & Thor VTVERA”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *