Sale!

Vargen & Thor – Viggo Kastrull med Lock 1,6 L Svart Vargen & Thor VTVIGGO

Det ursprungliga priset var: 795 kr.Det nuvarande priset är: 557 kr.

Vargen & Thor – Viggo Kastrull med Lock 1,6 L Svart Vargen & Thor VTVIGGO
Kastrullen Viggo från Vargen & Thor är byggd för att hålla länge, och passar både för den entusiastiska hemmakocken och vardagens matlagare. Med sin vackra hamrade mattsvarta yta blir den en pärla i köksskåpet. Lock ingår, tillverkat med samma snygga yta som kastrullen. Den har detaljer i mässing, och värmesäkra handtag.

Viggo kommer bli som en god vän, något att ta fram och använda om och om igen, till festmåltidens sås, eller frukostgröten. Allting smakar lite bättre när det tillagats med bra råvaror och med riktigt bra verktyg.

Insidan är tillverkad i borstat rostfritt stål, vilket gör att mat inte bränner fast lika lätt som vanligt rostfritt. Den har en kärna i aluminium, för att värmen ska spridas snabbt och jämt. Den fungerar på alla hällar, även induktion, och går att ha i ugnen i upp till 300 °c. Kombinera med handtagsskyddet Ulla från Vargen och Thor för en ännu säkrare användning användning när man tar ut den ur ugnen.

Kastrullen kan diskas i diskmaskin. I serien Arvet finns även en större kastrull och traktörpanna, Mio och Modell X, och de är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

– Ingen beläggning
– Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
– Lock ingår
– Rostfritt stål
– Rymmer 1,6 liter upp till kanten, måttningen inuti är upp till 1 liter.
– 5 års garanti

Artikelnr: 128902 Kategori: Etikett:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vargen & Thor – Viggo Kastrull med Lock 1,6 L Svart Vargen & Thor VTVIGGO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *